Sparkbilar & Gåbilar i Silver

Finaste Gråa & Silverfärgade Sparkfordonen

Idag finns det många färger att välja mellan, men en sparkbil i silver är ett säkert kort. Snyggt & elegant!

Vi har sammanställt utbudet från ett stort antal olika butiker och handplockat de finaste silverfärgade sparkbilarna! 

Olika Modeller 

goki gåbil silver silvrig ratt retro

Gåbilar Silver & Grå

1.

Magni Gåbil Grå Metall

magni gåbil grå silver

Grymt snygg gåbil från Magni. Den danska leksakstillverkaren har tillverkat kvalitativa leksaker sedan 2001. Elegant design som ska efterlikna en reto racerbil. Detta är en av Magnis mest klassiska modeller och färger!

En gåbil som kommer hålla under massor med år!

 

Du hittar sparkbilen hos:

2.

Baghera Flygplan Grått 

baghera sparkbil plane flygplan silver grått

Ett riktigt läckert flygplan ifrån populära Baghera. Flygplanets chassi är av plåt och har en härlig grå färg. Tillsammans med de vita detaljerna blir detta plan en ren inredningsdröm för de moderna hemmet. Det är inte svårt att förstå varför detta är en riktigt storsäljare!

Mycket tilltalande gåbil i fransk design!

Du hittar sparkbilen hos:

3.

STOY Vintage Gåbil Ljusgrå

stoy gåbil vintage ljusgrå

En mycket populär ljusgrå gåbil i klassisk retrostil. Företaget som står bakom denna skönhet är STOY, som tillverkar leksaker av hög kvalité i snygg design. Detta är en hållbar gåbil i metall, där hjulen är försedda med en gummikant för att skona era golv.

En träffsäker inredningsdetalj av hög (svensk) kvalité!

Du hittar sparkbilen hos:

4.

Mini Speeders Silver – 3 varianter 

mini speeders gåbil racer - silver
mini speeders gåbil classic silver
mini speeders gåbil classic no 1 silver

Mini Speeders är trevliga retro gåbilar som har tagit marknaden med storm. Antagligen eftersom de har en tilltalande design kombinerat med ett attraktivt pris. Mini Speeders i Silver finns i 3 olika varianter, det är en smaksak vilken man tycker är snyggast.

Prisvärd storsäljare!

Du hittar sparkbilen hos:

5.

Goki Classic Silver 

goki gåbil retro classic silver

En mycket fin och klassisk retrobil från det tyska märket Goki. De silvriga chassit har en grym look ihop med det bruna sätet. Självklart finns startnumret tydligt på båda sidorna av bilen. Bilen går lika bra att använda inomhus som utomhus.

Tysk kvalitetsbil i snygg design!

Du hittar sparkbilen hos:

Gåbil Silver

Det är i princip bara fantasin sätter gränser för vilken typ av gåbil man köper. Det finns otroligt många modeller och varianter, i alla möjliga färger. En färg som förekommer på flera olika gåbilsmodeller är silver. Det unika med silver är att det egentligen inte är en färg, utan precis som guld är silver en metall. Detta gör att många gåbilar upplevs ”rejälare” i en silvrig färg eller finish.

Många av gåbilarna som har en mer klassisk design är ofta silverfärgade just på grund av det ”rejäla”. Silver är dessutom den färg som oftast sammankopplas med doppresenter och födelsedagspresenter till små barn, så istället för att köpa ett silversmycke, varför inte köpa en silvrig gåbil?

Gåbil Grå

En grå gåbil påminner ganska mycket om en silvrig, det som skiljer sig i de flesta fall är att den grå färgen oftast är matt medans den silvriga skimrar lite. Gråa gåbilar gör sig mycket bra i barnrummet, färgen är återkommande på flera reklambilder och inspirationsbilder för barnrum. Att köpa en grå gåbil idag ligger helt rätt i tiden. Färgen passar alla barn, stora som små.

När det gäller gåbilar som är gråa eller i silver så är det vanligaste att dessa bilar är tillverkade i plåt eller metall. Det är inte lika vanligt förekommande med gråa bilar i plast eller trä. Men retromodellerna är ju överlag mest populära idag, oavsett färg. En silvrig gåbil passar självklart lika bra till både pojkar & flickor.

SparkBilar.nu

Sveriges största sparkbilsguide!

Vi hjälper er att hitta de finaste sparkbilarna på marknaden. Genom att ha koll på utbudet hos över 25st butiker på nätet får ni hos oss en bra överblick över vilka sparkbilar som finns att tillgå!

Våra länkar är så kallade annonslänkar, vilket innebär att aktuell butik ger oss en liten del av kakan vid ett köp. Detta hjälper oss att kunna driva och utveckla sajten. Stort Tack & Lycka till!

Om SparkBilar.nu

Kontakt

Nordkey AB
Org.nr: 559418-0498

SparkBilar.nu © 2024