Sparkbilar & Gåbilar i Grönt

Finaste Gröna Sparkfordonen

Grönt är en trevlig färg på sparkbilar. Passar utmärkt som inredning i barnrummet eller varför inte matcha gräsmattan.

Vi på SparkBilar.nu har sammanställt utbudet från ett stort antal olika nätbutiker och handplockat de finaste i grönt.

Olika Modeller 

gåbil gizmo retro racer grön

Gröna Gåbilar

1.

Magni Gåbil Grön

magni gåbil grön

En stilren och klassisk gåbil från danska leksakstillverkaren Magni. Dessa retrobilar har de senaste åren blivit otroligt populära och det är lätt att förstå varför. De är ju både snygga & hållbara och dessutom fungerar de utmärkt att även använda utomhus.

En härlig retro gåbil i en tilltalande grön färg!

Du hittar sparkbilen hos:

2.

Mini Speeders Gåbil Grön

mini speeders gåbil racer - grön

En tuff Mini Speeders gåbil i grönt som kan användas både inomhus och utomhus. Bilen är gjord i metall och har en god svängradie, vilket gör den enkel men ändå stabil att köra runt på. Sadeln som är gjort i plast har en bekväm form för god komfort.

En snygg grön leksaksbil som passar perfekt in i barnrummet!

Du hittar sparkbilen hos:

Sparkbil & Gåbil i färgen Grön

Grön färg är en harmonisk färg som ofta sammankopplas med lugn, välmående och lycka. Grön är även den färg som är lättast för ögat att titta på, eller acceptera som färg. Grönt har alltid varit en populär färg bland barn, hos både flickor och pojkar. Många håller denna färg som sin favoritfärg redan ifrån ung ålder och står sedan fast vid detta genom åren.

Grönt gör sig bra i barnrummet både i ljus och mörk skildring, det passar dessutom ihop med de flesta andra färger hemma i ert barns rum. Funderar man på en tapetvägg med träd eller andra naturföremål i barnrummet så är en grön gåbil pricken över i:et! Utbudet av gröna sparkbilar är dock ganska begränsat, med några guldkorn finns det allt!

SparkBilar.nu

Sveriges största sparkbilsguide!

Vi hjälper er att hitta de finaste sparkbilarna på marknaden. Genom att ha koll på utbudet hos över 25st butiker på nätet får ni hos oss en bra överblick över vilka sparkbilar som finns att tillgå!

Våra länkar är så kallade annonslänkar, vilket innebär att aktuell butik ger oss en liten del av kakan vid ett köp. Detta hjälper oss att kunna driva och utveckla sajten. Stort Tack & Lycka till!

Om SparkBilar.nu

Kontakt

Nordkey AB
Org.nr: 559418-0498

SparkBilar.nu © 2024