Sparkbilar & Gåbilar i Svart

Finaste Svarta Sparkfordonen

Svart är en riktigt trevlig färg på sparkbilar. Passar lika bra i heminredningen som på garageuppfarten.

Vi har sammanställt utbudet från ett stort antal olika butiker och sedan plockat ut de finaste sparkbilarna i svart.

Olika Modeller 

vilac gåbil retro i metall svart

Svarta Gåbilar 

1.

Vilac Classic Svart 

vilac gåbil retro i metall svart

Vilac är en fransk leksakstillverkare som har tillverkat leksaker till barn i över 100 år. Denna klassiska racerbilsmodell tog de fram tidigt. En del menar att Vilac är “orginalet” bland dessa modeller. En sparkbil från Vilac håller högsta kvalité!

En av de absolut snyggaste retrobilarna på marknaden!

Du hittar sparkbilen hos:

2.

Retro Roller Jack Svart 

retro roller gåbil jack svart

En riktigt snygg retro gåbil från Retro Roller. Bilen ger ett exklusivt intryck med dess svarta färg och vita detaljer. Den stilrena designen känns tidlös och kommer till stor sannolikhet vara hur cool som helst även till studenten!

Den perfeka 1 års presenten?

Du hittar sparkbilen hos:

3.

BIG Bobby Car Fulda Classic Svart

bobby car fulda classic svart

Bobby Car är en riktig klassiker som funnits med oss sedan början av 70-talet. Bobby Car Fulda är en svart variant med röda detaljer. Den är även utrustad med lite häftigare fälgar som ger ett sportigare intryck. Tål väder och vind som ingen annan sparkbil!

En trotjänare i ny tappning!

Du hittar sparkbilen hos:

Sparkbilar i Svart

Färgen svart sägs symbolisera många olika saker, bland annat sägs den symbolisera djup, styrka, auktoritet och trygghet. Så varför inte välja en svart sparkbil? Denna väldigt mörka färg passar ypperligt om du funderar på att sätta din egen prägel på din nyinköpta sparkbil. Till exempel sätta egna klistermärken med motiv på eller varför inte ett namn eller smeknamn! En svart sparkbil ser också lite tuffare ut än många andra modeller i andra färger. Dessutom passar svart ihop med det mesta i hemmet eller i barnrummet.

Olika gåbilar i svart

Svart är en populär färg på gåbilar. Tillverkarna känner ju såklart till att färgen är omtyckt utav många. Därför tillverkas det en hel del olika gåbilar i färgen. Det finns både svarta gåbilar i metall och plast. De klassiska retromodellerna är ju extremt snygga i svart och en inredningsfavorit hos många. Det finns svarta retro modeller från flera olika tillverkare och dessutom i olika modeller. Den klassiska Bobby Car finns även den i svart, som ju också är mycket populär. Det är ju en betydligt billigare sparkbil, som passar perfekt om den är tänkt att använas mycket utomhus.

SparkBilar.nu

Sveriges största sparkbilsguide!

Vi hjälper er att hitta de finaste sparkbilarna på marknaden. Genom att ha koll på utbudet hos över 25st butiker på nätet får ni hos oss en bra överblick över vilka sparkbilar som finns att tillgå!

Våra länkar är så kallade annonslänkar, vilket innebär att aktuell butik ger oss en liten del av kakan vid ett köp. Detta hjälper oss att kunna driva och utveckla sajten. Stort Tack & Lycka till!

Om SparkBilar.nu

Kontakt

Nordkey AB
Org.nr: 559418-0498

SparkBilar.nu © 2024