Vita Sparkbilar & Gåbilar

Finaste Sparkfordonen i Vitt

Numera finns det en uppsjö av färger att välja mellan. Men en vit sparkbil kommer troligtvis alltid vara populärt.

Vi har sammanställt utbudet från ett stort antal butiker och har handplockat de finaste vita sparkbilarna på marknaden!

Olika Modeller 

sparkbil vit magni

Sparkbilar i Vitt 

1.

Vilac Classic Gräddvit & Vit 

gåbil vilac classic gräddvit
gåbil vilac classic vintage vit

När ni köper en sparkbil från Vilac kan ni vara säkra på en sak, det är en riktig kvalitetsbil. Den franska leksakstillverkaren är en av de absolut äldsta i branschen och deras gåbilar är otroligt populära. En Vilac Classic kan tveklöst gå i arv i generationer!

Vilac Classic finns i två olika vita färger: gräddvit & vit.

Du hittar sparkbilen hos:

2.

Magni Gåbil Vit 

magni gåbil retro vit

En snygg vit gåbil från danska Magni. Ett företag som funnits sedan 2001 och blir bara mer och mer populärt. Inte minst deras gåbilar som ju är väldigt tilltalande. De är tillverkade i metall och med de gummiklädda hjulen rullar de tyst och fint över parkettgolvet utan att skada.

Leksaksbil i dansk design!

Du hittar sparkbilen hos:

3.

Mini Speeders Classic Vit

mini speeders gåbil racer - vit

Populär vit gåbil i tidlös design. Mini Speeders är idag en av de absolut mest sålda gåbilarna på marknaden och det är inte svårt att förstå varför. En vit Mini Speeders passar perfekt i vilket barnrum som helst och kommer bidra till mycket nöje.

Prisvärd gåbil i klassisk design!

Du hittar sparkbilen hos:

4.

Retro Roller Lewis Vit 

retro roller lewis vit gåbil

Retro Roller har ett bra utbud av gåbilar i gammeldags stuk. Deras vita klassiska modell heter Lewis och är en av storsäljarna. Med de svarta detaljerna får den ett lite coolare utseende. Startnumret finns placerat på båda sidorna samt baktill på bilen.

En stilren vit gåbil som garanterar många timmars lek!

Du hittar sparkbilen hos:

5.

Baghera Rider Vit 

baghera sparkbil les riders vit

Detta lyxåk tillhör verkligen toppen av Bagheras sparkbilsmodeller. Med en mäktig kromad grill i fronten kommer denna bil dra till sig mycket uppmärksamhet på gatorna! Fungerar även bra använda inomhus tack vare de gummiklädda hjulen som skyddar golven.

En gåbil i fransk design av högsta kvalité!

Du hittar sparkbilen hos:

Vit gåbil

Vill du ha en neutral färg som passar till de flesta andra saker du har i hemmet? Då är vitt en bra idé! Vit är den färg som är mest neutral av alla färger, den har knappt några drag alls av någon annan färg. En vit gåbil kan vara en god idé om du själv tänker dekorera er nya gåbil. Kanske har du funderingar på att sätta egna klistermärken på den? Barnets namn eller varför inte barnets födelsedatum? Den vita färgen gör sig perfekt i bakgrunden i detta fall!

Vit sparkbil – olika modeller

Vita sparkbilar är ganska vanligt förekommande, troligen för att de passar in bra i de flesta barnrum och för att det är en stilren färg. Det tillverkas vita lära gå bilar i flera olika material. Så vit är en tacksam färg att välja då de finns en del att välja mellan. Men de mest populära modellerna i vitt är tveklöst retromodellerna. Här finns det flera olika modeller från olika tillverkare. En vit sparkbil brukar vara populärt att ge bort i present eller som dopgåva, färgen passar självklart lika bra till både pojkar & flickor.

Relaterade Kategorier

SparkBilar.nu

Sveriges största sparkbilsguide!

Vi hjälper er att hitta de finaste sparkbilarna på marknaden. Genom att ha koll på utbudet hos över 25st butiker på nätet får ni hos oss en bra överblick över vilka sparkbilar som finns att tillgå!

Våra länkar är så kallade annonslänkar, vilket innebär att aktuell butik ger oss en liten del av kakan vid ett köp. Detta hjälper oss att kunna driva och utveckla sajten. Stort Tack & Lycka till!

Om SparkBilar.nu

Kontakt

Nordkey AB
Org.nr: 559418-0498

SparkBilar.nu © 2024