Sparkbilar & Gåbilar i Blått & Turkost

Finaste blåa & turkosa sparkfordonen

Blå är en favoritfärg för många. Även turkost blir allt mer populärt. Det finns ett skapligt utbud av sparkbilar – gåbilar i dessa färger.

Vi på SparkBilar.nu har sammanställt utbudet från ett stort antal nätbutiker och här handplockat de finaste blåa & turkosa.

Olika Modeller 

magni gåbil petroleum babyblå

Blåa & Turkosa Gåbilar

1.

Vilac Classic Blå & Ljusblå 

gåbil vilac classic blå
vilac gåbil retro ljusblå
Vilac Classic är en otroligt snygg gåbil av högsta kvalité. Många menar att en Vilac gåbil är själva orginalet bland dessa retromodeller. Med otroligt härliga färgkombinationer kommer den bli en fin inredningsdetalj i vilket hem som helst!

Vilac Classic finns i två olika blåa färger: petroleumsblå & ljusblå.

Du hittar sparkbilen hos:

2.

Magni Gåbil – 3 olika blåa färger

gåbil magni blå
gåbil magni turkos
magni gåbil petroleum babyblå

Magni är en dansk leksakstillverkare som har varit verksamma sedan 2001. De har gjort en fantastisk resa och idag är deras leksaker omåttligt populära. Gåbilarna är verkligen inget undantag.

En otroligt fin gåbil som alla hade uppskattat!

Magni gåbilen finns i tre olika blåa färger: blå, turkos, babyblå.

Du hittar sparkbilen hos:

3.

BIG Bobby Car Neo Blå 

sparkbil bobby car neo blå

Bobby Car tillhör verkligen toppen när det gäller populära sparkbilar. De är tillverkade i plast, men är mycket robusta och hållbara. Bobby Car Neo har en snygg design och en ergonomisk sits. Med de breda tystgående hjulen klarar den det mesta.

En storsäljare från populära BIG!

Du hittar sparkbilen hos:

4.

Smoby Frost Gåbil Ljusblå

sparkbil bobby car neo blå

Frost är idag av de mest populära disneyfilmerna. Denna gåbil, “Smoby Frost Gåbil” är en perfekt första gåbil för små barn från 10 månader och uppåt. Med ett praktiskt ryggstöd som stödjer barnets första steg, och ett hemligt förvaringsfack under sätet, är det enkelt för barn att ta med sig sina favoritleksaker på varje äventyr.

En rolig och optimal gåbil för att träna koordinationen!

Du hittar sparkbilen hos:

Sparkbil & Gåbil i färgen blå

Blåa sparkbilar kan ge ett intryck av lugn och stillhet. Samtidigt som det är en tuff färg. En ljusblå sparkbil ger ett lite sötare intryck medans en stark blå färg tar fram det lite mer tuffa i sparkbilen. Det är väldigt vanligt förkommande att man hittar en blå lära gå bil på presentkortet vid en dopceremoni eller ett kalas för en ettåring. Den blå färgen kan också göra ett snyggt avbräck i barnrummet som kanske är väldigt ljust inrett! När det kommer till sparkbilar i blått är de klassiska retromodellerna mest populära.

Sparkbil & Gåbil i färgen turkos

Färgen turkos är unik, det är en blandning av grönt och blått och namnet kommer av ädelstenen Turkos. Man har tillverkat smycken av denna ädelsten i nästan tusen år! Färgen ger en modern känsla av lyx samtidigt som den passar bra ihop med andra starka färger. En turkos gåbil fungerar väldigt bra ihop med andra färger i ett barnrum, exempelvis blått och rosa.

SparkBilar.nu

Sveriges största sparkbilsguide!

Vi hjälper er att hitta de finaste sparkbilarna på marknaden. Genom att ha koll på utbudet hos över 25st butiker på nätet får ni hos oss en bra överblick över vilka sparkbilar som finns att tillgå!

Våra länkar är så kallade annonslänkar, vilket innebär att aktuell butik ger oss en liten del av kakan vid ett köp. Detta hjälper oss att kunna driva och utveckla sajten. Stort Tack & Lycka till!

Om SparkBilar.nu

Kontakt

Nordkey AB
Org.nr: 559418-0498

SparkBilar.nu © 2024