Baghera Sparkbilar & Gåbilar

Alla Baghera Modeller & Roliga Tillbehör

Baghera är en fransk leksakstillverkare av högsta klass. Deras gåbilar förenar snygg design med hög kvalité .

Med en gåbil från Baghera köper ni inte bara en leksaksbil, utan även en snygg inredningsdetalj. Finns även roliga tillbehör.

Olika Modeller 

baghera rider bentley gåbil

Baghera Sparkbilar 

1.

Baghera Rider 

baghera sparkbil les riders vit
baghera gåbil les riders petal pink rosa
baghera gåbil les riders svart
baghera gåbil les riders röd

Modellen Les Riders (även kallad Rider) har fått sitt namn från franskan, som betyder “ryttare”. Denna häftiga gåbil utmärker sig ordentligt, speciellt genom sin stora kromade frontgrill. Modellen är mycket snygg i sin design där fronten som sagt är väldigt stor och hög, medans den smalnar av och blir lägre mot bakdelen. Med en Baghera Rider glider man runt riktigt kungligt! Detta är en riktig storsäljare!

Baghera Rider finns i följande färger: vit, rosa, svart, röd.

Du hittar sparkbilen hos:

2.

Baghera Speedster 

baghera speedster gåbil beige silk gray
baghera sparkbil speedster blå
baghera sparkbil speedster svart
baghera speedster rosa gåbil
sparkbil brun - baghera speedster chocolate
gåbil baghera speedster mörkröd

Baghera Speedster är en klassisk sparkbil i retrodesign. Bilen har liksom syskonmodellen Les Riders en ganska spetsig och låg bakdel, men den stora skillnaden är att fronten inte är lika utmärkande. Tillverkad i metall av högsta kvalité, med slitstarka gummihjul.

Baghera Speedster finns i följande färger: grå, blå, svart, rosa, brun, mörkröd.

Du hittar sparkbilen hos:

3.

Baghera Brandbil 

baghera speedster fireman brandbil röd

Baghera speedster fireman är en mycket fin brandbil i retrostil. Sparkbilen är utrustad med flera verklighetstrogna tillbehör. Med både vattenslang, stege och bjällra är man väl förberedd ifall elden skulle vara frame. Ett utmärkt val för både pojkar & flickor som vill bli hjältar och släcka alla farliga bränder!

Du hittar sparkbilen hos:

4.

Baghera Flygplan/Plane

baghera sparkbil plane flygplan silver grått

Detta flygplan är en favorit hos många barn! Och faktiskt även hos många föräldrar, som ju gärna ser att barnens leksaker blir fina inredningsdetaljer i hemmet. Otroligt snygg design med både vingar, propeller och stjärtparti likt ett riktigt flygplan.

Baghera Speedster Plane har endast tre hjul, just på grund av designen så går det inte att ha fyra, men det spelar ingen roll för varken säkerhet eller funktion.

Du hittar sparkbilen hos:

Tillbehör 

Baghera Race Kit 

baghera race kit

Ett populärt tillbehör till sparkbilarna är detta Baghera Race kit. Supercharmigt till både pojkar & flickor och får din lilla fartdåre att känna sig som en riktig racerförare. Mössan har ett mjukt och skönt innertyg och tillsammans med ett justerbart kardborreband så sitter mössan på plats även i högre hastigheter. Självklart finns även Baghera loggan snyggt placerad på mössan.

Skyddsglasögonen har en justerbar elastisk rem, vilket gör att även dem sitter som en smäck! 

Du hittar detta Race Kit hos:

Tillbehör 

Baghera Tankstation

baghera bensinstation gas station
Efter många timmars körning kan det vara skönt att ha nära till en egen bensinpump. Baghera gas station löser problemet. Högt lekvärde som gör leken än mer verklighetstrogen. Bagheras tankstation är dessutom en snygg inredningsdetalj i hemmet.

Storlek: H: 84 cm, B: 30 cm, L: 25 cm.

Du hittar bensinpumpen hos:

Sparkbilar från Baghera

En Baghera sparkbil tillhör de lite mer exklusiva och mer detaljrika sparkbilarna på marknaden. De satsar på att göra klassiska retromodeller i metall som finns i fina färger och kan köpas ihop med flera olika tillbehör. Företaget är franskt och har sitt säte strax utanför Paris. De beskriver sig själva som ett företag som tillverkar leksaker av extra hög kvalité, utöver detta lägger man stort fokus på design.

Ett plus är att de har en hel del reservdelar till sina sparkbilar, om olyckan skulle vara framme efter att de två åren då garantin har löpt ut. Det finns en hel del fina modeller att välja mellan. Eftersom företaget är franskt har modellerna både franska och engelska namn. På engelska är samlingsnamnet Baghera Ride On Car, där Ride On Car helt enkelt betyder sparkbil.

Riders Video

Olika modeller

Vill man ha ett bra utbud av välgjorda åkleksaker ska man välja Baghera. Det finns allt ifrån lyxiga racingbilar till enklare lära gå bilar. Vissa modeller har ett sportigare utseende än andra, och utöver vanliga gåbilar finns det även flygplan, brandbil, med mera! Just bredden av så många olika modeller & färger gör att Baghera sticker ut från dess konkurrenter.

Classic

Baghera Classic är egentligen ett samlingsnamn för de flesta av deras bilar, namnet kommer av att bilarna har en klassisk retro design (tänk vintage leksaker). Så även om en gåbil kallas för Classic på nätet, så har den faktiskt ett annat namn också. Det blir lätt lite missförstånd om man hittar samma bil på olika sidor, där de beskrivs med olika namn. Men skillnaden är bara namnet.

baghera logga

Använda utomhus eller inomhus?

Tack vare de stora gummiklädda hjulen kan en Baghera gåbil köras både utomhus och inomhus. Att köra inomhus är naturligtvis det bästa, men de fungerar absolut utomhus också. Underlaget ska ju självklart vara så plant som möjligt, trädäck fungerar alldeles utmärkt. Ju äldre barnen bli desto tuffare underlag brukar de klara. Bilen är robust och klarar det mesta. Men vill ni att den ska hålla sig fin länge så rekommenderar vi att ni förvarar den inomhus och använder den bara ute när vädret tillåter det.

baghera sparkbil speedster röd köra utomhus

Mått & material

Gåbilarna är tillverkade av plåt, och hjulen är försedda med gummi för att minska ljudbuller samt öka komforten för den lille föraren. Tack vare att bilarna är gjorda i plåt så väger de en del vilket ger en stabil grund och bilarna känns verkligen rejäla. Måtten skiljer sig lite beroende på vilken modell du väljer, så det bästa är att läsa om varje enskild bil.

Men för att ge några övergripande expempel: en Rider håller ett ungefärligt mått om 36x35x88cm (HxBxL). En Racer är 38x34x61cm. Speedster mått är ungefär 37x25x75cm.

Bilarna väger ungefär 6kg, maxbelastning: 25kg.

Tillbehör

Ett stort plus som gör allt mycket roligare är de olika tillbehör som finns att köpa till. Vad sägs om skinnmössa med tillhörande glasögon eller varför inte rent av köpa en bensinpump?

I takt med att barnen blir äldre och lär sig hantera bilen, kommer också hastigheten att öka. Ett barn i 3 års åldern brukar ha god kontroll över bilen och det kan stundtals gå riktigt fort. För att unvika eventuella skador rekommenderar vi att ert barn använder hjälm, i alla fall när bilen körs utomhus på asfalt eller annat hårt underlag. Även om bilarna är stabila så är det bättre att ta det säkra före det osäkra!

baghera sparkbil bensinpump

Recension & Sammanfattning

Bagheras sparkbilar är i absolut toppklass när det gäller kvalité och design. Utbudet av modeller är också mycket bra. Att det utöver vanliga modeller finns flygplan med propeller och vingar, eller brandbil med stege och ringklocka ger också ett stort plus. Tack vare designen och den lite lyxigare känslan passar dessa sparkbilar extra bra som present till dop eller kalas. Eller varför inte i julklapp?

Det finns gott om färger och storlekar, så bilarna passar lika bra till pojkar som till flickor! Bilarna rekommenderas från 1 år upp till 4 år. Lite beroende på bilens mått och även hur långt barnet kommit i sin utveckling. Är du ute efter den perfekta presenten vare sig det gäller en tjej eller kille, så är en sparkbil från Baghera ett säkert kort!

Vanliga frågor

✅ Vad är Baghera för märke?

Baghera är ett franskt leksaksföretag som bland annat tillverkar sparkbilar, av högsta kvalité. De lägger stort fokus på design och det märks verkligen på deras snygga sparkbilar.

✅ Vad kostar en sparkbil från Baghera?

Baghera tillhör det högsta segmentet av exklusiva sparkbilar. De har flera olika modeller och priserna varierar, men runt 1300kr kostar de flesta av bilarna.

✅ Kan man använda en Baghera sparkbil utomhus?

Absolut! Tack vare de stora gummiklädda hjulen fungerar det utmärkt att även köra utomhus. Dock rekommenderar vi att ni förvarar sparkbilen inomhus om ni vill att den ska hålla sig fin under många år.

SparkBilar.nu

Sveriges största sparkbilsguide!

Vi hjälper er att hitta de finaste sparkbilarna på marknaden. Genom att ha koll på utbudet hos över 25st butiker på nätet får ni hos oss en bra överblick över vilka sparkbilar som finns att tillgå!

Våra länkar är så kallade annonslänkar, vilket innebär att aktuell butik ger oss en liten del av kakan vid ett köp. Detta hjälper oss att kunna driva och utveckla sajten. Stort Tack & Lycka till!

Om SparkBilar.nu

Kontakt

Nordkey AB
Org.nr: 559418-0498

SparkBilar.nu © 2024