Goki Sparkbilar & Gåbilar

Alla modeller från Goki

Goki är en Tysk leksakstillverkade som levererar leksaker i hög kvalité. Deras sparkbilar är populära i hela Europa.

En sparkbil från Goki är ett säkert kort om du är ute efter en klassisk bil i retrostil till vettiga pengar.

Olika Modeller 

gåbil goki susibelle blommor rosa

Goki Gåbilar 

1.

Goki Classic Gåbil 

goki gåbil retro classic silver
goki gåbil retro svart
gåbil sparkbil retro goki grön
gåbil retro ljusblå goki
gåbil goki retro rosa
goki classic gåbil röd
goki classic gåbil lila
gåbil goki susibelle blommor rosa

Det finns flera olika varianter av Goki gåbilar, men den mest populära bilen är utan tvekan Goki Classic, ibland även benämnd under Loop Auto. Denna ”ride on” leksak är en riktig klassiker bland sparkbilar. Retro design i metall (plåt) och stora gummiklädda hjul.

Gåbilen håller ungefärliga måtten 73x35x40cm och har en maxbelastning på 25kg, rekommenderas från 12 månader. Vill du ha en klassisk lära gå bil som finns i många olika färger ska du välja Gokis Classic.

Goki Classic finns i följande färger: silver, svart, grön, blå, rosa, röd, lila, blommig (susibelle).

Du hittar sparkbilen hos:

2.

Goki Gåbil Polisbil

goki gåbil polis

Gokis speedster modell har en cool “old school look” med stora skärmar ovanför däcken. Grillen i fronten inbringar en känsla av lyx. En lite tuffare modell bland Gokis leksaker som håller storleken 75×24,5×34,5cm, maxbelastning 25kg, från 12 månader.

Polismodellen har varit en storsäljare i många år!

Du hittar sparkbilen hos:

3.

Goki Gåbil Brandbil 

gåbil röd brandbil goki retro

Hur många barn drömmer inte om att få bli brandman? Med Goki Fire Brigade brandbil kan drömmen bli sann. Denna röda sparkbil är utrustad med avtagbara brandstegar, ringklocka, och vattenslang. Allt som behövs när elden går lös hemma i vardagsrummet!

Precis som när det gäller de redan omskrivna modellerna ovan är bilen avsedd för barn som är åtminstone 1 år gamla. Måttet på detta räddningsfordon är 75×24,5×34,5cm.

Du hittar sparkbilen hos:

4.

Goki Gåbil Flygplan 

gåbil flygplan goki röd

Nu kan ert barn få flygcertifikat i födelsedagspresent, nästan i alla fall. Goki har en riktigt läcker modell som är byggd precis som ett flygplan. Två hjul fram, ett mindre hjul bak som är inbyggt i chassit. Propeller, vingar och bakroder är givet!

Denna modell är något större en den vanliga Classic, men håller samma maxvikt. Goki Aeroplane rekommederas från 12 månader. Vilket gör flygplanet till en perfekt ettårs present. Storleken på en sådan här jumbojet är 77x48x36,5cm.

Du hittar sparkbilen hos:

Sparkbil från Goki 

En gåbil eller en sparkbil står högst upp på många barns önskelistor, detta har det tyska leksaksföretaget Goki tagit på allvar. Goki står för Gollnest & Kiesel och är en av Tysklands absolut största tillverkare av leksaker. Man lägger stort engagemang i miljön och har som vision att ge tillbaka lika mycket som man tar från naturen. För att kompensera sin tillverkning skänker företaget träd varje år, för att upprätthålla skogen i Tyskland. Sedan 2004 har man planterat över 400 000 träd (bok, ek, lönn). Företaget uppgår till ungefär 500 anställda och har sitt säte i norra Tyskland. Förutom gåbilar tillverkar man även mängder med olika träleksaker, så som ”dragdjur” med trähjul och snöre, käpphästar, små docksängar, dockvagnar, pussel och dockhus. Man har även klassiska småleksaker som till exempel små bilar, flygplan, bussar, tåg, motorcyklar med mera.

Video Goki sparkbil

Gåbilar för alla 

Med ett generöst utbud i både färger och modeller så finns här en gåbil för alla. Här finns leksaksfordon som både pojkar och flickor kan tänkas gilla. Goki tillhör en av de stora giganterna när det kommer till klassiska retrobilar. En del av förklaringen till det är förmodligen att deras varierande utbud. Oavsett ditt barns intresse eller om det gäller ett dop, julklapp eller födelsedag så finns där alltid en gåbil som passar!

goki logo sparkbilar

Detaljer och mått

Gemensamt för dessa sparkbilar är att maxbelastningen ligger på 25kg, de är ungefär 75cm långa och är gjorda utav metall, plast och gummi. Hjulen sitter på rejäla hjulaxlar och klarar lite tuffare tag. Bilarna passar barn från 12 månader och kan sedan användas så länge de finner glädje i bilen, så länge de inte väger över 25kg.

Använda inomhus eller utomhus?

Gokis sparkbilar håller hög kvalité jämfört med många av deras konkurrenter. Däcken är av gummi och är ganska stora. Detta gör att man faktiskt kan använda denna ”ride on” leksak såväl ute som inne. Utomhus får man bara se till så att underlaget inte är allt för ojämnt. Givetvis blir bilturen mer komfortabel inomhus på ett helt slätt parkettgolv.

Recension och sammanfattning

Att detta välkända tyska företag skulle lyckas med sina gåbilar är inte jätte förvånande. De har tänkt på det mesta vad gäller färger och modeller, alltifrån blommiga söta gåbilar till snabba utryckningsfordon med ringklocka. Kvalitén på produkten är också bra, att man själv monterar ihop bilen är inget minus, den kommer ”nästan” färdig.

Många av bilarna är enfärgade, så att designa lite själv är inget problem. Kanske vill ni ha barnets namn eller födelsedatum på bilen? Det är enkelt fixat, beställ bara klistermärke på nätet och montera själv precis som du själv vill ha det. Att gåbilen går att köra både inomhus och utomhus är jättebra, även om hjulen är av lite smalare modell så går det bra utomhus. Vi tror att så gott som alla blir nöjda med en Goki-bil, stora som små.

Vanliga frågor

✅ Vad är Goki för märke?

Goki står för Gollnest & Kiesel och är en av Tysklands absolut största leksakstillverkare. De har ett mycket gott rykte runt om i världen och levererar leksaker i hög kvalité. Företaget är ett föredöme när det kommer till miljöarbete och tar stort ansvar i frågan.

✅ Vad kostar en sparkbil från Goki?

En sparkbil från Goki kostar runt 1000kr, plus minus några hundralappar beroende på vald modell. Hos oss på Sparkbilar.nu hittar ni samtliga modeller och vi hjälper er till den butik som har lägst pris.

✅ Kan man använda en Goki sparkbil utomhus?

Absolut! Goki:s sparkbilar håller hög kvalité och kan användas både inomhus och utomhus. Om ni vill förlänga livslängden ytterligare på bilen rekommenderar vi dock att den förvaras torrt när den inte används.

SparkBilar.nu

Sveriges största sparkbilsguide!

Vi hjälper er att hitta de finaste sparkbilarna på marknaden. Genom att ha koll på utbudet hos över 25st butiker på nätet får ni hos oss en bra överblick över vilka sparkbilar som finns att tillgå!

Våra länkar är så kallade annonslänkar, vilket innebär att aktuell butik ger oss en liten del av kakan vid ett köp. Detta hjälper oss att kunna driva och utveckla sajten. Stort Tack & Lycka till!

Om SparkBilar.nu

Kontakt

Nordkey AB
Org.nr: 559418-0498

SparkBilar.nu © 2024