Sparkbilar & Gåbilar i Guld

Finaste Guldfärgade & Bruna Sparkfordonen

Numera finns det flera olika färger att välja mellan när det gäller sparkbilar. Men en sparkbil i guld är något utöver det vaniga.

Ibland kan det vara svårt att skilja på guld och brun. Därför har vi på denna sida samlat båda färgerna!

Modell

sparkbil guld mässing magni gåbil

Sparkbilar i Guld & Brun 

1.

Magni Gåbil Kopparfärgad

gåbil magni kopparfärgad

En mycket stilren och snygg gåbil i kopparfärg från danska Magni. Bilens färg sticker verkligen ut från mängden, här ges intryck av en blandning mellan guld och brons, vilket  ger en mycket exklusiv känsla.

Perfekt present till den blivande racerföraren!

Du hittar sparkbilen hos:

Sparkbil & Gåbil i Guld

Gåbilen är ett säkert kort i födelsedagspresent eller doppresent, eller varför inte ge bort en gåbil i julklapp? Och när man då ändå kan välja fritt mellan alla olika gåbilar som finns, varför inte slå till på en i guld? Guld är en färg som man ofta relaterar till lyx och rikedom, och passar både tjejer och killar.

En gåbil i guld kan bli rena lyxåket om man dessutom dekorerar den med lite diamanter eller annat glitter som lätt finns att få tag på i olika klistermärken. Guld gör sig bra ihop med de flesta färger och passar därmed in i så gott som alla barnrum.

Sparkbil & Gåbil Brunt

En gåbil uppskattas av såväl barn som vuxna, för barnen är det en fantastiskt rolig leksak och för vuxna utgör de en fin detalj i barnrummet eller rent av i vardagsrummet. Gåbilar finns i alla möjliga färger, och en brun gåbil passar alldeles utmärkt i ett barnrum som är målat eller tapetserat i lite mörkare färger.

Bruna gåbilar gör sig snyggt mot en varm takbelysning eller i ett mysigt barnrum med lite mysbelysning. Just färgen brun passar lika bra till flickor som pojkar. Dock är utbudet ganska begränsat när det gäller bruna sparkfordon.

SparkBilar.nu

Sveriges största sparkbilsguide!

Vi hjälper er att hitta de finaste sparkbilarna på marknaden. Genom att ha koll på utbudet hos över 25st butiker på nätet får ni hos oss en bra överblick över vilka sparkbilar som finns att tillgå!

Våra länkar är så kallade annonslänkar, vilket innebär att aktuell butik ger oss en liten del av kakan vid ett köp. Detta hjälper oss att kunna driva och utveckla sajten. Stort Tack & Lycka till!

Om SparkBilar.nu

Kontakt

Nordkey AB
Org.nr: 559418-0498

SparkBilar.nu © 2024