Sparkbilar & Gåbilar i Rosa

Finaste Rosa Sparkfordonen

Rosa är en riktigt favoritfärg för många. Som tur är finns det förhållandevis gott om gåbilar i rosa.

Vi på SparkBilar.nu har sammanställt utbudet på nätet och presenterar här de finaste rosa gåbilarna!

Olika Modeller 

magni gåbil metall rosa

Rosa Gåbilar

1.

Vilac Classic Rosa 

vilac gåbil retro rosa

Enligt oss en av de absolut snyggaste rosa gåbilarna på marknaden. Den ljusrosa färgen ihop med det silvriga detaljerna passar otroligt bra ihop. Gåbilen kommer från den franska leksakstillverkaren Vilac, ett företag som tillverkat leksaker sedan 1911.

Den optimala 1 års presenten eller dopgåvan!

Du hittar sparkbilen hos:

2.

Magni Classic Rosa

magni gåbil metall rosa

Magni är en danskt företag som har ett fint sortiment av leksaker. Deras träleksaker är omåttligt populära och likaså deras gåbilar. Denna klassiska rosa retro gåbil är väldigt tilltalande och håller hög kvalité!

Passar perfekt in i barnrummet!

Du hittar sparkbilen hos:

3.

Baghera Roadster Petal Pink

baghera speedster rosa gåbil

En mycket fin gåbil i rosa kulörer från den franska leksakstillverkaren Baghera. Modellen heter Roadster och har en cool retro look. Med robusta gummidäck kan gåbilen användas på parkettgolv utan att golven förstörs. Givetvis går den även bra att använda utomhus!

En rosa retro gåbil som kommer hålla länge!

Du hittar sparkbilen hos:

4.

Baghera Rider Petal Pink 

baghera gåbil les riders petal pink rosa

En exklusiv lära gå bil i rosa som sticker ut från mängden. Bagheras gåbilar håller verkligen hög kvalité och denna modell tillhör dessutom deras lyxigaste! Med en stor frontgrill kommer denna skönhet dra till sig mycket uppmärksamhet från grannarna!

En ljusrosa gåbil av högsta klass!

Du hittar sparkbilen hos:

5.

BIG Bobby Car Classic Flower 

bobby car classic flower sparkbil rosa

Den klassiska Bobby Caren finns numera i flera olika färger. Den här rosa modellen med blommor på tillhör en av storsäljarna. En mycket tålig och rubust gåbil som även klarar av regniga dagar med bravur! Tillverkad i mycket hållbar plast!

En rosa Bobby Car går alltid hem!

Du hittar sparkbilen hos:

Lära gå bil i rosa

Romantik, kärlek och ombryddhet är några exempel på vad färgen rosa representerar. En mjuk och lättsam färg som i många sammanhang skapar harmoni. En rosa gåbil är ett tydligt tecken på kärlek. Passar alldeles utmärkt som present till barndop eller ettårs present. Ska man köpa en gåbil som är lite mindre i storlek är rosa ett jättetrevligt alternativ. Eller varför inte vara kreativ och designa sig egen gåbil i kärlekens tecken? Köp en rosa gåbil och klistra på hjärtan eller andra kärleksfulla symboler och ord.

Bredden av sparkbilsmodeller är ganska bra när det kommer till rosa sparkbilar. De mest populära rosa sparkbilarna är de klassiska retro sparkbilarna, som ju även är mycket populära i andra färger!

SparkBilar.nu

Sveriges största sparkbilsguide!

Vi hjälper er att hitta de finaste sparkbilarna på marknaden. Genom att ha koll på utbudet hos över 25st butiker på nätet får ni hos oss en bra överblick över vilka sparkbilar som finns att tillgå!

Våra länkar är så kallade annonslänkar, vilket innebär att aktuell butik ger oss en liten del av kakan vid ett köp. Detta hjälper oss att kunna driva och utveckla sajten. Stort Tack & Lycka till!

Om SparkBilar.nu

Kontakt

Nordkey AB
Org.nr: 559418-0498

SparkBilar.nu © 2024