Röda Sparkbilar & Gåbilar

Finaste Sparkfordonen i Rött

En röd sparkbil passar lika bra till en pojke som till en flicka. Utbudet är bra och det finns många modeller att välja mellan.

Vi på SparkBilar.nu har sammanställt utbudet från ett stort antal olika nätbutiker och sedan handplockat de finaste i rött!

Olika Modeller 

goki gåbil röd beige sadel

Sparkbilar i Rött

1.

Vilac Classic Vintage Röd

gåbil vilac classic vintage röd

Snygg och klassisk retrobil från Vilac. Sparkbilen är tillverkad i metall och har en härlig röd färg. Med den glänsande ratten kommer denna sparkbil dra till sig mycket uppmärksamhet på gatorna. Ja, för den går såklart lika bra att använda utomhus!

Stilren sparkbil i klassisk design!

Du hittar sparkbilen hos:

2.

Baghera Speedster Mörkröd 

gåbil baghera speedster mörkröd dark red

Populär modell med stilrena färgkombinationer. Den mörkröda karossen blir väldigt fin ihop med de svarta skärmarna. Bagheras gåbilar håller hög kvalité och speedster modellen är inget undantag. Här får ni en robust gåbil i gammeldags stuk som kommer hålla i många år.

Siffrorna på sidorna gör den till en utmärkt 1 års present!

Du hittar sparkbilen hos:

3.

Baghera Brandbil Röd 

baghera speedster fireman brandbil röd

Bagheras brandbil är i grund och botten en speedster modell. Färgen är givetvis röd, med ljusgråa och svarta detaljer. Sparkbilen är utrustad med verklighetstrogna attiraljer, allt för att likna en riktig brandbil så mycket som möjligt.

Detta är en av Bagheras riktiga storsäljare!

Du hittar sparkbilen hos:

4.

Baghera Les Riders Rouge 

baghera gåbil les riders rouge

En röd exklusiv gåbil från Baghera. Modellen heter Les Riders (eller Rider) och ger verkligen ett lyxigt intryck. Det som framförallt skiljer den här gåbilen från många andra är den enorma grillen i fronten. De gummerade däcken gör att den fungerar lika bra att köra utomhus som inomhus. 

En elegant gåbil av högsta kvalité!

Du hittar sparkbilen hos:

5.

Goki Brandbil Röd 

gåbil röd brandbil goki retro

En annan populär gåbilsmodell från goki, den här gången en mycket klassisk röd brandbil. Utrustad med allt man kan tänkas behöva för att släcka en brand såsom brandstege, vattenslang och en klocka att ringa i. 

Vem vill inte ha en brandman tillhands där hemma?

Du hittar sparkbilen hos:

6.

Porsche 911 Röd

porsche 911 gåbil röd

Den klassiska Porsche 911 finns nu som en lyxig gåbil för barn, utrustad med skinnimitation och verklighetstrogna detaljer som ger en känsla av den riktiga bilen. Denna gåbil i tidlös Porsche-design låter de små glida fram på både inom- och utomhusytor.

Perfekt för att de små entusiaster ska få sin första smak av Porsche-magi.

Du hittar sparkbilen hos:

7.

BIG Bobby Car Classic Röd

sparkbil classic bobby car röd gåbil

Den här gåbilen känner nog de flesta igen. Bobby Car Classic i rött är antagligen världens mest sålda gåbil genom tiderna. Den behöver ingen närmare presentation. Är ni ute efter en billig och enkel gåbil som klarar av att stå ute i ur och skur så är det ett utmärkt val!

En klassiker sedan 1972!

Du hittar sparkbilen hos:

8.

Ferrari 458 Röd

sparkbil gåbil ferrari 458 röd

Ferrari är antagligen den biltillverkare som är starkast förknippad med färgen röd. Som tur är finns Ferarri även som sparkbil, så de små slipper vänta i 18 år, på det riktiga körkortet. Denna lyxbil är utrustad med ett säte i skinnimmitation och tuta!

Snygg & snabb look från sportbilsgiganten!

Du hittar sparkbilen hos:

Gåbil Röd

Här har vi samlat de röda gåbilar som vi tycker sticker ut lite extra! Vem vill inte ge sitt barn en röd gåbil? Röd är kärlekens färg. Man tänker oavkortat på hjärtan, kärlek och glädje när man ser färgen. Röd är den varmaste och mest kärleksfulla färgen som finns, detta gör ju såklart att en röd gåbil passar ypperligt i present på ett dop, ett barnkalas eller till en namngivning. Både pojkar och flickor uppskattar rött, färgen passar in bra bland barnens andra leksaker dessutom!

Är du kreativ blir det riktigt snyggt att sätta klistermärken med vita hjärtan eller liknande på en röd gåbil, eller varför inte skriva barnets namn på bilen? En röd gåbil är väldigt populärt jämfört med gåbilar i andra färger, och utbudet är mycket bra. Här finns allt ifrån klassiska retromodeller till brandbilar och flygplan. Vi hoppas att ni ska hitta någon ni gillar!

SparkBilar.nu

Sveriges största sparkbilsguide!

Vi hjälper er att hitta de finaste sparkbilarna på marknaden. Genom att ha koll på utbudet hos över 25st butiker på nätet får ni hos oss en bra överblick över vilka sparkbilar som finns att tillgå!

Våra länkar är så kallade annonslänkar, vilket innebär att aktuell butik ger oss en liten del av kakan vid ett köp. Detta hjälper oss att kunna driva och utveckla sajten. Stort Tack & Lycka till!

Om SparkBilar.nu

Kontakt

Nordkey AB
Org.nr: 559418-0498

SparkBilar.nu © 2024