Sparkbilar & Gåbilar i Orange

Finaste Orangea Sparkfordonen

En gåbil i orange sticker ut från mängden. Så vill du köpa något som inte är så vanligt, så är orange färgen för dig.

Tyvärr är utbudet begränsat, men vi har plockat fram några enstaka fina sparkbilar i färgen orange.

Modell

gåbil orange retro roller charley

Sparkbilar i Orange 

1.

Vilac Gåbil Vintage Orange

vilac gåbil vintage orange

En mycket snygg orange gåbil i retro design från Vilac. Bilen är i huvudsak tillverkad i metall, sätet är dock i plast. Hjulen är försedda med en gummikant, vilket skyddar era trägolv. Gåbilen fungerar lika bra att använda utomhus som inomhus.

Siffrorna på gåbilens sidor gör den till en utmärkt 1 års present!

Du hittar sparkbilen hos:

Gåbil Orange

Gåbilar i orange är inte helt vanligt, men det förekommer! Vill man sticka ut lite och ha något som andra inte har är detta helt rätt val. Varför inte köpa en orange gåbil och dekorera den själv? Sätt svarta dekaler så har du ett lejon! Låt fantasin flöda. Hos barn är orange en färg som får uppmärksamhet, det är en stark färg full av glädje och energi. Utbudet är som sagt mer begränsat jämfört med andra färger. Men det finns både sparkfordon i trä, plast och metall i färgen orange. Vill man ha något liknande så finns det betydligt fler gula sparkbilar.

SparkBilar.nu

Sveriges största sparkbilsguide!

Vi hjälper er att hitta de finaste sparkbilarna på marknaden. Genom att ha koll på utbudet hos över 25st butiker på nätet får ni hos oss en bra överblick över vilka sparkbilar som finns att tillgå!

Våra länkar är så kallade annonslänkar, vilket innebär att aktuell butik ger oss en liten del av kakan vid ett köp. Detta hjälper oss att kunna driva och utveckla sajten. Stort Tack & Lycka till!

Om SparkBilar.nu

Kontakt

Nordkey AB
Org.nr: 559418-0498

SparkBilar.nu © 2024