Volvo Sparkbilar & Gåbilar

Vi har sammanställt alla Volvo modeller

Volvo är Sveriges mest populära bilmärke. Nu kan även barnen köra Volvo, tack vare roliga Volvo gåbilar!

Vi har här samlat alla tillgängliga sparkfordon från Volvo, och hjälper er till rätt butik!

Olika Modeller 

gåbil volvo xc90 svart

Volvo Sparkbilar

1.

Gåbil Volvo XC90 

gåbil volvo xc90 svart
gåbil volvo xc90 vit
gåbil volvo xc90 röd

Denna Volvo XC90 gåbil är en mycket verklighetstrogen och tilltalande bil. XC90 är en av de hetaste suvarna på marknaden och även bland barnen har den mottagits mycket väl. Gåbilen är försedd med många häftiga detaljer och här garanteras många timmars lek!

Denna fantastiska gåbil från Volvo fungerar bra att använda både inomhus och utomhus!

Volvo XC90 finns i följande färger: svart, vit, röd.

Du hittar sparkbilen hos:

2.

Rolly Toys Minitrac Volvo

gåbil traktor volvo rolly toys mintrac

Fin Volvo traktor sparkbil med släp som kommer kunna bidra med extra hjälp där hemma. Traktorn har dessutom öppningsbar motorhuv, så här finns det bra med förvarningsmöjligheter. Tillverkad i hållbar stryktålig plast, för att klara av väder och vind!

Traktorn rekommenderas för barn mellan ca 1,5 – 4år!

Du hittar sparkbilen hos:

Volvo gåbil för barn

Volvo är en svensk billtillverkare som faktiskt är ett av våra största företag. På var och varannan gata i hela vårt avlånga land hittar man en Volvo på uppfarten. Bilmärket är nästan synonymt med familjeliv, då man brukar skoja och tala om ”de tre V:na” ; villa, volvo, vovve. Volvo är helt enkelt väldigt svenskt och något vi kan vara stola över.

De har genom åren haft flera häftiga tv-reklamer, där bland annat Zlatan Ibrahimovic medverkat.

Numera finns det som tur är även möjlighet för de yngsta barnen att köra Volvo. Detta tack vare några fantastiska Volvo gåbilar. Det ska börjas i tid brukar det heta!

Olika gåbilar från Volvo

När man tittar på Volvos vanliga bilar kan man snabbt konstatera att det finns en uppsjö av olika modeller att välja mellan. Dessutom kan man sedan utrusta bilarna i all oändlighet.

För våra minsta är valmöjligheterna inte tillnärmelsevis så många. Vilket kanske i och för sig är ganska skönt. Det vore ju lite halvkonstigt om en ettåring stod och skulle välja fälgar, ljudpaket, sportratt och så vidare!

Volvo har gjort det enkelt för oss föräldrar och satsar istället på ett fåtal modeller, som alla håller hög kvalité och är mycket fina och verklighetstrogna. Dessutom kan man faktiskt välja bland några olika färger.

Volvo lära gå bil – olika färger

Att välja färg på en lära gå bil behöver vanligtvis inte vara några större bekymmer. Är barnet som är tänkt att använda bilen lite äldre, kanske han eller hon själv kan berätta vilken färg som tilltalar mest. Om den blivande racerföraren är i lära gå stadiet blir det nog lättast om ni hjälper till med beslutet.

Kanske kan det vara kul att välja samma färg som mamma eller pappa har på sin bil? Om ni själva kör Volvo hade man ju kunnat ta några fina bilder där ni båda visar upp era Volvobilar. Hade säkerligen varit ett roligt minne att ha förevigat! De mest populära färgerna på Volvos gåbilar är svart och vit.

Sammanfattning

Oavsett vilken Volvo sparkbil ni väljer så utlovas mycket nöje. En sparkbil används vanligtvis mellan att barnen är ca 1-3 år gamla. Dock kan detta såklart variera beroende på barnets utveckling och hur länge de tycker det är kul. En del barn leker med sina sparkbilar tills dem är både 4 och 5 år.

Sparkfordonen från Volvo håller hög kvalité och kan användas både inomhus och utomhus. Om sparkbilen används utomhus kan det vara bra ifall ni torkar av den mellan varven, samt ha för vana att förvara den under något tak eller liknande. Detta förlänger livslängden och gör att den håller sig fin längre.

SparkBilar.nu

Sveriges största sparkbilsguide!

Vi hjälper er att hitta de finaste sparkbilarna på marknaden. Genom att ha koll på utbudet hos över 25st butiker på nätet får ni hos oss en bra överblick över vilka sparkbilar som finns att tillgå!

Våra länkar är så kallade annonslänkar, vilket innebär att aktuell butik ger oss en liten del av kakan vid ett köp. Detta hjälper oss att kunna driva och utveckla sajten. Stort Tack & Lycka till!

Om SparkBilar.nu

Kontakt

Nordkey AB
Org.nr: 559418-0498

SparkBilar.nu © 2024