Mercedes Sparkbilar & Gåbilar

Vi har sammanställt alla Mercedes modeller

Mercedes är ett populärt bilmärke som andas snygg design & hög kvalité. En Mercedes gåbil för barn är en perfekt present!

Vi går här igenom alla sparkfordon från Mercedes, och hjälper dig till rätt butik!

Olika Modeller 

gåbil mercedes benz gt amg vit

Mercedes Sparkbilar

1.

Mercedes C63 AMG

sparkbil mercedes c63 svart
sparkbil mercedes c63 röd
sparkbil mercedes c63 blå
sparkbil mercedes c63 vit handtag

Mercedes C63 AMG är en sportig bil med mycket hög prestanda. Den coola gåbilsvarianten har en ikonisk design och håller hög kvalité. Praktiskt förvaringsutrymme under sätet så favoritleksakerna kan packas med.

Modellen finns även med större ryggstöd & handtag!

Mercedes C63 AMG finns i följande färger: svart, röd, blå, vit.

Du hittar sparkbilen hos:

2.

Mercedes G63 AMG

gåbil mercedes benz g63 amg grön
gåbil mercedes benz g63 amg svart
gåbil mercedes benz g63 amg vit
gåbil mercedes benz g63 amg blå

En otroligt cool Mercedes gåbil som ger på gränsen till ett kaxigt intryck. Mercedes G-Klass är stora bilar i premiumklassen, här kommer den i ett miniformat, med en mer överkomlig prislapp. Bilen är bland annat utrustad med en inbyggd tuta i ratten.

Fungerar bra att köra både ute och inne!

Mercedes G63 AMG finns i följande färger: grön, svart, vit, blå.

Du hittar sparkbilen hos:

3.

Mercedes GL63 AMG

gåbil mercedes benz gl63 amg röd
gåbil mercedes benz gl63 amg vit
gåbil mercedes benz gl63 amg med handtag blå

Med denna stabila gåbil kommer man kunna glida runt både snabbt och säkert. Mercedes GL63 AMG är en mäktig SUV med mycket kraft under huven. Gåbilen har ett tilltalande utseende och är av hög kvalite. Kommer kunna bidra med många timmars underhållning.

Finns även i en variant med handtag och bygel!

Marcedes GL63 AMG finns i följande färger: röd, vit, blå.

Du hittar sparkbilen hos:

4.

Mercedes SLK 55 AMG

gåbil mercedes benz slk 55 amg vit
gåbil mercedes benz slk 55 amg gul
gåbil mercedes benz slk 55 amg röd

Denna sportiga sparkbil från Mercedes kommer dra blickarna åt sig. Med sina fräcka fälgar och den klassiska Merdeces stjärnan i grillen kan det inte bli fel. Bilen är tillverkad i stryktålig plast, vilket gör att den passar bra både för utomhus och inomhusbruk.

En sportbil av hög klass, perfekt när man vill imponera på grannarna!

Marcedes SLK 55 AMG finns i följande färger: vit, gul, röd.

Du hittar sparkbilen hos:

5.

Mercedes Benz AMG GT

gåbil mercedes benz gt amg svart
gåbil mercedes benz gt amg röd
gåbil mercedes benz gt amg vit

Mercedes AMG GT är en sportbil utöver det vanliga. Här har man hämtat inspiration från motorsporten för att få till optimal prestanda. Med denna gåbil från Mercedes kommer barnen få uppleva äkta körglädje, oavsett om den används inomhus eller utomhus.

Självklart försedd med tuta för att kunna varna andra trafikanter som är i vägen!

Marcedes AMG GT finns i följande färger: svart, röd, vit.

Du hittar sparkbilen hos:

6.

Mercedes Benz SLS

gåbil mercedes benz sls vit
gåbil mercedes benz sls röd

Den här Mercedes sparkbilen har hämtat sin inspiration från den sportiga Mercedes SLS. Sparkbilen är utrustad med flera verklighetstrogna funktioner och är ett perfekt redskap för att lära sig att gå. Men även för de något äldre barnen som bara vill ha kul!

Fin Mercedes sparkbil som kommer bringa mycket glädje!

Mercedes Benz SLS finns i följande färger: vit, röd.

Du hittar sparkbilen hos:

Mercedes Benz gåbil för barn

Mercedes Benz är för de flesta ett mycket välkänt bilmärke. Deras bilar förknippas ofta med snygg design och hög kvalité. Mercedes tillverkar förutom bilar även bussar, minibussar, lastbilar och skåpbilar. De är en del av Daimler AG koncernen och har sitt huvudkontor i Tyskland. Mercedes ses idag av många som ett av de absolut mest populära bilmärkena.

Visst är det många föräldrar som drömmer om att glida runt i en Mercedes, därför känns det inte mer än rättvist att nu även barnen ska ha samma möjlighet! Oavsett om du själv har en Mercedes eller inte, så kommer ditt barn garanterat uppskatta en gåbil från Mercedes!

Olika gåbilar från Mercedes

Precis som när det gäller de ”riktiga bilarna” så erbjuder Mercedes olika modeller även för våra barn. Här finns både stora pompösa modeller, men även mindre sportmodeller representerade. Utbudet är dock förstås betydligt mer begränsat vad gäller gåbilar, men här finns fortfarande flera guldkorn att välja mellan.

Oavsett vilken gåbilsmodell du väljer, så håller de alla hög kvalité. Vilket ju genomsyrar hela Mercedes, oavsett vilken produkt det handlar om. Gåbilarna är mycket verklighetstrogna och flera av dem är försedda med tuta, för att kunna varna andra trafikanter. För det här kommer gå undan!

Mercedes lära gå bil – olika färger

När det kommer till att välja färg på sin lära gå bil från Mercedes, så finns det några olika att välja mellan. Frågan du bör ställa dig är om du ska välja gåbil efter färg eller modell? Kanske har barnet redan en favoritfärg, då kanske modellen spelar mindre roll. Eller så spelar kanske färgen mindre roll, och då istället satsa på den modell som tilltalar mest?

En av de mest populära färgerna för gåbilarna från Mercedes är vit. Flera av modellerna finns i denna färg och den passar såklart lika bra till både en pojke & flicka. En vit bil är ju väldigt attraktivt även på en riktig bil, dock brukar de bli skitiga snabbt. Det slipper ni tänka på i samma utsträckning när det kommer till gåbilar. Även om gåbilen skulle användas utomhus blir den inte smutsig på samma sätt, dessutom går det betydligt snabbare att tvätta av den än en riktig bil.

Sammanfattning

En Mercedes gåbil är ett säkert kort att ge bort. Oavsett om det är till en födelsedag, doppresent eller om du bara vill skämma bort någon. Om du själv kör en Mercedes är det förstås i det närmaste en självklarhet att ditt barn också ska få göra det. Du kommer som tur är undan extremt billigt! Priserna på sparkbilar från Mercedes är mycket attraktiva, kanske har Mercedes som plan att knyta an små bilentusiaster redan i tidig ålder!

Sparkbilarna är generellt rekommenderade från ca 1 år och kan användas så länge barnet tycker det är underhållande. Det är sällan några problem med t.ex. maxvikt, så länge inte någon av föräldrarna får för sig att ta en åktur! Många barn tycker ett sparkfordon är roligt i alla fall upp till 3-4 års ålder. Så detta är verkligen en leksak de kommer ha glädje utav under lång tid!

SparkBilar.nu

Sveriges största sparkbilsguide!

Vi hjälper er att hitta de finaste sparkbilarna på marknaden. Genom att ha koll på utbudet hos över 25st butiker på nätet får ni hos oss en bra överblick över vilka sparkbilar som finns att tillgå!

Våra länkar är så kallade annonslänkar, vilket innebär att aktuell butik ger oss en liten del av kakan vid ett köp. Detta hjälper oss att kunna driva och utveckla sajten. Stort Tack & Lycka till!

Om SparkBilar.nu

Kontakt

Nordkey AB
Org.nr: 559418-0498

SparkBilar.nu © 2024