Om oss

SparkBilar.nu

Sparkbilar.nu är Sveriges mest omfattande guide för sparkbilar. Vi är ingen egen nätbutik utan sammanställer istället utbudet av sparkfordon på nätet och hjälper er till rätt butik.

Det finns idag en uppsjö av butiker som säljer sparkbilar och det är inte lätt att på egen hand få en bra överblick av utbudet och veta vilken butik som har lägst pris på en specifik bil. Tjänster som prisjakt & pricerunner har dessutom bara med en bråkdel av utbudet i deras prisjämförelser. Vi lägger kontinuerligt upp nya bilar och har stenkoll på utbudet, så att du som besökare ska få en så trevlig upplevelse som möjligt.

Sparkbilar.nu startades 2019 då vi själva var på jakt efter sparkbilar till våra barn, och insåg då vilket djugel detta är. Vi som driver sajten har lång erfarenhet inom e-handel och har alltså själva barn i sparkbilsåldern. Skulle ni ha några frågor eller funderingar så tveka inte på att höra av er. Vi hjälper gärna till!

 

sparkbilar.nu sparkbilsguide

SparkBilar.nu

Sveriges största sparkbilsguide!

Vi hjälper er att hitta de finaste sparkbilarna på marknaden. Genom att ha koll på utbudet hos över 25st butiker på nätet får ni hos oss en bra överblick över vilka sparkbilar som finns att tillgå!

Våra länkar är så kallade annonslänkar, vilket innebär att aktuell butik ger oss en liten del av kakan vid ett köp. Detta hjälper oss att kunna driva och utveckla sajten. Stort Tack & Lycka till!

Om SparkBilar.nu

Kontakt

Nordkey AB
Org.nr: 559418-0498

SparkBilar.nu © 2024